TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

375interested
257going
474invited

Details


Оваа сабота, ја имаме таа чест 
да ни гостува единствената и незаменлива
DjMarte-Naumoska!
#Ве #покануваме #сите #да #газиме #јако

Резервации
070288134-Дејан
078227967-Ани