TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

440interested
96going
7invited

Details


Автори: Владимир и Олег Пресњаков
Режисер: Јордан Симонов

Извршен продуцент: Виктор Рубен
Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска
Музика: Горан Трајковски
Плакат и анимација: Срѓан Јаниќијевиќ

Играат:
Гораст Цветковски
Славиша Кајевски
Никола Ацески
Николина Кујача
Сашко Коцев
Звездана Ангеловска
Марија Новак
Александар Микиќ
Кире Ѓоревски
Александар Михајловски
Александар Ѓорѓиески 
Борче Начев
Драгана Левенска


Инспициент: Вукица Александрова
Суфлер: Зорица Благоевска
Светло мајстор: Илија Тарчуговски