TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 11:00h - Nov 19 at 14:00h

Already started

GUESTS

9interested
3going
48invited

Details


PERSONAL GROWTH CHALLENGE #3
НОВО во Симбиотика – обука за ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

Научете како преку разбирање на своите и туѓите емоции да постигнете успех на личен и на професионален план.
Развијте ја својата ➡️ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА⬅️

Емоциите носат ВАЖНИ пораки кои нѐ учат како:
✔️ да живееме посреќен живот
✔️ да го победиме стресот
✔️ да станеме продуктивни и да ги остваруваме целите
✔️ лесно да ги решаваме секојдневните предизвици
✔️ да знаеме како да се справиме со емоционалните реакции на блиските, пријателите, клиентите, колегите, соработниците

Дознајте што е ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, зошто секој работодавец сака да вработи емоционално интелигентна личност и прочитајте повеќе информации за обуката: http://bit.ly/2znBovk 

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА ОБУКАТА?
- Сите кои сакаат да ги подобрат своите односи во семејството, пријателскиот круг и работната средина
- Сите на кои емоциите им се пречка во секојдневното справување со проблеми и ситуации и сакаат да научат да раководат успешно со своите емоции, но и со емоциите на другите
- Вработените кои сакаат да научат како да се справат со различните емоционални реакции на клиентите, колегите и соработниците
- Студентите кои сакаат да научат како да се справат со барањата и притисокот од врсниците, родителите, наставниците/професорите, а истовремено да ги испочитуваат своите чувства и потреби за слобода, истражување, учење на патот кон зрелоста

ШТО ДОБИВАТЕ:
🔊 Прво, поминувате 2-дневна ОБУКА (16 часа)
- се стекнуваш со применливи знаења и ефикасни техники
🔊 Следува период на ПРИМЕНА (6 дена)
- го спроведуваш она што си го научил/а 
- учиш од лично искуство
🔊 На крај имаме ден за дополнителна обука - РЕФЛЕКСИЈА (8 часа)
-  анализираш и ги споделуваш пречките на кои си наишол 
- добиваш конкретни насоки и совети за надминување на пречките и целосно практикување на вештините и техниките

*ПЕРИОДОТ ЗА ПРИМЕНА заедно со ДЕНОТ ЗА РЕФЛЕКСИЈА
- ги добивате исклучиво на нашите обуки 
- претставуваат клучен и одлучувачки фактор за да продолжите со доследна примена на наученото 

СИТЕ учесници на обуката добиваат и:
✔️ 1 гратис ЈОГА ЧАС и техники за МЕДИТАЦИЈА
✔️ МАТЕРИЈАЛИ ОД ОБУКАТА
✔️ СЕРТИФИКАТ потпишан од универзитетски професор

➡️ Гарантираме дека од обуката ќе имате над 12 конкретни ПРИДОБИВКИ на личен и на професионален план. 
Прочитајте ги сите на следниот линк: http://bit.ly/2znBovk 

*Оваа листа на придобивки е составена врз база на лични искуства на поранешни учесници на обуките.

Редовна цена: 8.500

ПОПУСТИ за РАНА ПРИЈАВА до 5.11.2017
>>> Вработени – 35% = 5.500 денари
>>> Невработени – 55% = 3.800 денари

Местата се ограничени!

📝ПРИЈАВИ СЕ и се гледаме на 11, 12 и 19 ноември:
http://bit.ly/2xLxXu3

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА својата емоционална интелигенција и успехот е неизбежен! 

070 704 135 или 070 269 911, фб инбокс; info@simbiotika.mk; www.simbiotika.mk