TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 12:00h - 23:30h

Already started

GUESTS

1.2Kinterested
430going
234invited

Details


Киното Cineplexx во Skopje City Mall го слави својот 5. роденден и ве повикува на заедничко дружење во сабота, 11. ноември!
Сите љубители на филмот ги очекува богат репертоар и специјална цена на билет од 150 ден. за сите филмови.
Првите проекции почнуваат од 11:00 часот.

Покрај најактуелните филмови на репертоарот и намалената цена на билети, те очекува и одлична забава.
За најмладите го резервиравме периодот од 12:00ч до 14:00ч со одлични активности.
Роденден не би бил роденден без слатки задоволства, затоа не заборавајте да дојдете во Cineplexx во 15:00ч!
Продолжуваме по 18:00ч со малку поинаква забава.

Цената на билетите е иста за 2D и 3D проекции.
Се гледаме во кино!