TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Oct 8 at 10:00h - 15:00h

Already started

GUESTS

369interested
196going
1Kinvited

Details


Втора изложба на класични автомобили во Велес.Изложбата е дел од програмата на Велешка питијада 2017 и истата ќе се одржи кај новиот кружен тек на ул.Благој Ѓорев-Велес
Пријавете го вашето учество на тел:078 371 437 со име,презиме и податоци за возилото