TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 18 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

1.5Kinterested
382going
110invited

Details


Легендарен настап на Игор Џамбазов и Гуру Харе во КОЛЕКТИВ на  18-ти ( Мовембри )  Сабота. Целта е да уживате до степен на лудило и да се опуштите со 10 врсти на Темов пивото.

" Првата е за дегустација, втората е за концентрација, третата за инспирација , четвртата е за конспирација.... "  - Игор Џамбазов

Ве чекаме за и вие и ние да си поминеме убаво..
Телефон за резервации : 076462372