TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 21:00h - 22:00h

Already started

GUESTS

43interested
20going
167invited

Details


Почитувани facebook пријатели,

Ве покануваме на ден 12.10.2017 година (четврток) со почеток во 21:00 часот да бидете дел од facebook обраќањето во ЖИВО на носителот на листа за советници на СДСМ и коалицијата Д-р. Ненад Коциќ.
Вашите прашања, предлози и сугестии можете да ги пратите во приватна порака, и истите лично ќе Ви ги одовори нашиот носител на листа.

Со почит,
ОО СДСМ Велес