TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

5interested
6going
34invited

Details


На 11 ноември (сабота), со почеток во 18 часот, холандскиот композитор Ксандер Сликер ќе одржи работилница по компонирање музика во различни стилови: поп, рок, инструментална итн. 

Без разлика кој е Вашиот омилен стил, техниките на компонирање можат да се употребат подеднакво корисно за сите стилови и ќе може да започнете со компонирање веднаш.

*Работилницата е на англиски јазик.

Работилницата е бесплатна, но поради ограничениот број потребно е да се пријавите на info@kreativ.mk или на 078 224 795.