TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 16 at 12:00h - Nov 18 at 13:30h

Already started

GUESTS

1.9Kinterested
885going
204invited

Details


Почитувани деца и родители, 

Оваа година 47-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија "Златно Славејче" ќе се одржи на: 16, 17 и 18 Ноември 2017, сите претстави се со почеток од 12:00 часот во арената "Борис Трајковски".

Билетите ќе може да ги набавите преку продажната мрежа на МкТикетс (од 1 ноември 2017) и на касата на Универзална Сала по цена од 200 денари.

Ве очекуваме на уште едно незаборавно дружење!