TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

92interested
38going
278invited

Details


Nikola Vemic [SRB]

Local Support:
DJ Flooder
Micajkov

Влез: 200МКД.


Шармантниот Nikola Vemic ни доаѓа од Србија и е еден од најмладите Vinyl колекционери во земјата. 

Растејќи во Белград тој успева да се изгради во квалитетeн DJ опкружен со техно и мелодична диско - фанк музика. 

Кога свири неговите миксови имаат посебна емотивна топлина, мешајќи жанрови и стилови, но секогаш следејќи ја неговата интуиција и вајбот на подиумот без разлика дали е во клуб или на фестивал пред илјадници луѓе.