TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Feb 18 at 12:00h - Feb 19 at 19:00h

Already started

GUESTS

579interested
231going
821invited

Details


Наредниов викенд, во сабота и недела, организираме настан кој е единствен досега во нашиов град. 
Со цел да ја подариме гардеробата која е здрава, се собираме во 12ч.на пладне па се до 19ч.во ОСЦ и разменуваме. 
Вие треба до тогаш да одлучите што не ви е повеќе потребно, да ги исперете алиштата и да ги донесете кај нас. Секој може да си земе она што му се допаѓа, сосема бесплатно. Единствен услов е да донесете нешто свое.
Целата гардероба што ќе остане ќе ја донираме во Една Може. Организација на самохрани мајки. 
Ве молиме да мислите и на најмалите па ако имате детенце, братче, сестриче, донесете ја и нивната мала гардероба.
За да биде интересно, ја поканивме Лидија Гошева да ни пушта добро одбрана музика. 
Се гледаме! :)