TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Feb 17 at 21:00h - Feb 19 at 00:00h

Already started

GUESTS

1.2Kinterested
1Kgoing
1Kinvited

Details


10 години после првиот настап 2 концерти во денсинг сала 
 на 17 и 18 февруари. Онака.
* На тапани на двата концерта ќе свири 
              Mark Heaney(ex- Gang Of Four Official) 
   бас Оливер Јосифовски ( Luboyna Љубојна)
   а специјален гостин е DJ Гоце ( С.А.Ф.)
** гости на 17.02- KNNT Sunset Cruise
*** гости на 18.02- VVhile Mnjenje
Карти(200/400 денари): Младински Културен Центар, MkTickets и Купи Карти За Се.
Организирано од Balkan Veliki Балкан Велики со огромна помош од Младински Културен Центар, Password Production, Moonlee Records , Kanal 103, Bla Bla Televizija Zdravo Mladi. Фала