TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 21:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

29interested
29going
433invited

Details


Мрсни панкој во Артикултура.

Овај пат ни гостуваат бендовите TOUT SUITE (crust / hardcore) од Манчестер и POISONOUS CUNT (punk / whorecore) од Лондон, со локална поддршка на битолските Кактус. 

Ќе има галама, ќе биди гласно, ќе биди јако, дојдете. :)

Свирката почнува точно во 21:00, не каснете.