TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 20:30h - 22:00h

Already started

GUESTS

368interested
313going
1.8Kinvited

Details


Почитувани,

Ве покануваме на големиот народен митинг на ВМРО-ДПМНЕ и ,,Коалицијата за подобра Македонија".
На истиот ќе биде промовирана програмата на кандидатот за Градоначалник на Општина Велес Славчо Чадиев и листата на кандидати за советници предводена од Александар Колев.
Митингот ќе се одржи на 12.10.2017 (Четврток) со почеток од 20:30 часот на плоштад С'рмаале.
Бидете и Вие дел од новата ера во Република Македонија.
#СекогашРабота
#СекогашВелес
#СекогашМакедонија