TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 18:00h - 21:00h

Already started

GUESTS

92interested
94going
7invited

Details


Само ние и екипата на шнајдерот сме 5 од 5 . 
ЗАТОА ве повикуваме СИТЕ до еден, заедно со играчите на терен да останеме единствена НЕПОРАЗЕНА ЕКИПА во домашното првенство . 

НАПОМЕНА : Можна промена на временскиот термин, за тоа ќе бидете благовремено ИЗВЕСТЕНИ !!! 
СИТЕ НА ТЕРАСА !!! СИТЕ ЗА РАБОТНИЧКИ !!!!