TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 21:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

20interested
27going
16invited

Details


После долго време повторно во нашиот град најпознатото име на нашата музичка естрада, DJ со големо искуство и настапи низ цела Македонија, DJ ShortyP a.k.a. PANCHO. Повелете на најдобрата hip-hop забава овој викенд! Café Eleven !!

#CaffeEleven #CafeE11even 
#TeamEleven 
Резервации:
076/241-640 Kostadin 
077/602-452 Martina