TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, April 21 at 16:00h - April 24 at 01:00h

Already started

GUESTS

209interested
152going
694invited

Details


Почитувани,

оваа пролет Радио Кафе Канал 77 за прв пат во Штип и источна Македонија ќе организира ''Вино Викенд'' . Одбелжете го 21,22 и 23.04.2017 во Вашите календари бидејќи следува одличен викенд исполнет со многу забава и вино. На овој настан влезот е слободен за сите посетители

Винарии учесници во "Вино Викенд" : 
Винарија Тиквеш, Винарија Сковин,Винарија Имако,Винарија Попов, Винарија Бовин, Винарија Стоби и Винарија Дудин.

Останати учесници во "Вино Викенд" : Месна индустрија - Римес; Стар Фоод - кафе Ла Мексикана; Млечна индутрија - Јого Меркур - Осоговски млечни производи и Државна Лотарија на Македонија.

Музичка програма:

Петок - 21.04.2017
19.00-21.00       -Еквинокс
21.00-23.00       -Back Door Band
23.00-01.00       Ike de Koka

Сабота - 22.04.2017
19.00-21.00       -Blue Band
21.00-23.00       -Филип Стевановски Бенд
23.00-01.00       -Дани Димитровска

Недела - 23.04.2017
19.00-21.00       -No End
 21.00-22.00       Brass Brothers
 22.00-00.00      Beni & Non Stop (Official)

Организаторот го здржува правото за промена на изведувачите.

Доколку сакате добро вино и добра забава Ве очекуваме во Радио Кафе Канал 77.