TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 09:30h - 16:30h

Already started

GUESTS

619interested
173going
319invited

Details


ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017.

Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија.

Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот тим.

Тоа и беше целта на Willow Creek Community Church од Чикаго – да им помогнат на водачите ширум светот преку обезбедување на пристап до говорници, трендови и материјали кои во друг случај би чинеле стотици евра.

Повеќе информации на:

www.glsmacedonia.org

или преку ФБ порака