TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 20:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

25interested
11going
226invited

Details


Со Бебо кога правиме муабет стално вика мора да ја направиме среда пак супер ден за искачање... И ова ќе биде некој обид да ја вратиме ко на времето.

Да треба особено да објаснуваме што како ќе биде веројатно не треба кога ги имаме клучните параметри. Ние сакаме, Бебо сака, уште вие да сакате и среда ќе биде партали ден повторно.

Се гледаме во Винил!