TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 19:30h - 21:30h

Already started

GUESTS

130interested
38going
110invited

Details


Традиционално, и оваа година, Кафе Бар Љубов претсезонски ќе ги дружи македонските скијачи, бордаши и сите остани љубители на снегот :)

На 12ти октомври (четврток), ќе имамe можност да чуеме нешто повеќе за скијачките центри за каде оваа сезона се организирани аранжмани со поаѓање од Скопје, oвој пат во режија на Нехар Травел :)

Презентацијата ќе се одржи во Кафе Бар Љубов, на 12.10 (четврток), во 19:30 часот. 

Сите љубители на скијањето, бордањето, санкањето и мавањето со топки снег, се добредојдени! 

Се гледаме во четврток, а до тогаш бујрум мал тизер за еден од аранжманите :)

https://www.facebook.com/events/118450125529278/