TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алфа

Транспортерите на протест бараат 4 милиони евра од „Фени“ за пренос на руда

Алфа - 20.02.2018

Транспортерите што имаат милионски побарувања од комбинатот „Фени“ веќе втор ден го изразуваат своето незадоволство на протест. Тие денеска од 12 до 15 часот го блокираа патот Кавадарци-мотел Дреново, непосредно пред зградата на комбинатот.

30 поврзани вести »

Мицкоски: Владата работи за соседите, ги занемарува националните интереси

Алфа - 20.02.2018

Посакувам единство за сите крупни национални и државни прашања, но не сум убеден дека другата страна ја сфаќа сериозноста на овие теми и нивната важност за иднината на нашата држава, вели Христијан Мицкоски.

50 поврзани вести »