TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Банкарство.мк

Орце Трајковски и Неделин Валчев добија нови мандати како дел од Управниот одбор на Централна кооперативна банка АД ...

Банкарство.мк - 15.01.2018

Централна кооперативна банка АД Скопје ја известува јавноста дека на членовите на Управниот одбор, г-дин Орце Трајковски и г-дин Неделин Валчев им е продолжен мандатот преку соопштение објавено на Македонска берза .