TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизнис Вести

Со унапредување на глобалното сточарско производство до решавње на проблемот со глад и сиромаштија

Бизнис Вести - 22.01.2018

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска на „Глобалниот форум за храна и земјоделство“, во Берлин, заедно со присутните 70 министри за земјоделство, ги усвоија заклучоците од заедничиот ...