TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cooltura

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за јануари 2018

Cooltura - 14.01.2018

Ова е тековниот репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“... На репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп имате можност да ги погледнете следниве претстави: 24 јануари 2018 - 19:30 часот - ,, ...

2 поврзани вести »