TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lady

Ова е диетата на гејшите. Таа е брза и строга диета. Само за 5 дена може да симнете меѓу 3 и 7 килограми

Lady - пред: 6 часа

Диетата на гејшите е брза и строга диета. Само 5 дена со диетата на гејшите може да симнете меѓу 3 и 7 килограми. Таа вклучува 3 елементи – зелен чај, кафеав ориз и млеко. Зелениот чај е најпопуларниот чај за слабеење.

6те парови хороскопски знаци кои немаат заедно иднина

Lady - пред: 6 часа

Ниту еден човек не се вљубува во хороскопскиот знак на другиот. Тоа е неоспорен факт. Меѓутоа, постојат врски, кои, без разлика колку бурни и убави биле во почетокот, по некое време се распаѓаат поради хороскопските разлики меѓу двајцата партнери.

8 поврзани вести »

За мојот татко … и за сите татковци на овој свет

Lady - пред: 6 часа

Кога бев на … 4 години: Мојот татко можеше сè! Тој е најсилниот и најпаметниот. Она што го кажува е самата вистина и никогаш не се сомневам во тоа … 5 години: Мојот татко знае страшно многу! Нема прашање на кое нема одговор.

Познатиот кардиолог ја откри диетата – ќе изгубите 10 кг и ќе ги исчистите артериите

Lady - 22.01.2018

Со дебелината доаѓаат и болестите. Голема е веројатноста дека млади ќе добиете страшни тегоби, дијабетис, срцев или мозочен удар, доколку сте дебели. За да бидете здрави, потребно е да одржувате нормална килажа.

Ако сакате да го спасите бракот, тогаш треба да го прочитате ова

Lady - 22.01.2018

Ако сакате да го спасите бракот, мора да го прочитате ова: „Ја донесов оваа одлука до последно. Но сепак денот дојде. Штом мојот сопруг Бил излезе од работа, јас го собрав багажот, го земав двегодишниот заеднички син под мишка и го напуштивме ...

Жена почина на породување, откако заплака бебето се случи вистинско чудо

Lady - 22.01.2018

Раѓањето на бебе е секогаш вистинско чудо, а понекогаш таквото чудо станува вистински феномен.Токму такво чудо кое ќе се памети и за кое сеуште се зборува се случило минатата година во Хонг Конг каде што мајката починала на самото раѓање.

Сегашниве мажи како да не се мажи…

Lady - 22.01.2018

Сакам да има и да може да си најдам момче како од минатото. Не ме бендисуваат сегашниве момчиња, искрено да ви кажам. Сакам да биде прав кавалер. Да биде маж во вистинска смилса на зборот. Да ме цени, почитува и љуби ептен.

Марко Виденовиќ: Порано сакав да давам за еден ден кога мене ќе ми треба и мене да ми дадат

Lady - 22.01.2018

ЗБОРОВИ Порано сакав да давам за еден ден кога мене ќе ми треба и мене да ми дадат. Давав љубов, насмевки, убави зборови, шеги.. давав се што може со рака да се подаде и со уста да се изговори. Давав, ама и очекував.