TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сведок

Скопска единица повторно станува циркуз „Медрано“ - се менуваат само улогите на актерите

Сведок - 19.01.2018

Во скопска единица се степале судија и судскислужбеник! Едниот обвинува дека бил нападнат во неговата канцеларија во Одделот за прекршоци во Градскиот парк, а другиот контра обвинува дека бил нападнат и тоа со пендрек, од страна на судијата! ...

12 поврзани вести »