TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турлитава

Скопски пазар ги затвори сите маркети, ќе „живее“ од продажба и издавање

Турлитава - пред: 9 часа

Скопски пазар, компанијата која низ годините стана синоним за маркети и пазари во Скопје и некогашен лидер на пазарот, ги затвори своите СП-маркети и го издава или продава просторот. Преку огласи на веб-страницата на компанијата се издаваат или ...

13 поврзани вести »