TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Економија

Каде имате најдобри шанси да најдете работа како програмер? (инфографик)

Стандард - 18.01.2018

На глобално ниво, технолошкиот сектор е во пораст и секоја година многу луѓе решаваат да се преквалификуваат и да започнат со работа во оваа ветувачка област. Многумина дури одлучат да ја напуштат својата земја да бараат подобри услови во други ...