TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Јапонец доби старателство над 13 бебиња од девет сурогат мајки,https://t.co/xJA52rRMo9 https://t.co/4rKK5mQ82r
6ReTweets0Favorites·Details
#2
Добро утро! https://t.co/vDGq8KfURK
0ReTweets10Favorites·Details
#3
Некои се бројат, а некои се паметат
1ReTweets4Favorites·Details
#5
Добро утро твитерџии
0ReTweets5Favorites·Details
#6
@BorisNevermore @MickoskiHM Патем, за нив само соочување со народ, како она кога на пазарче Буњаковец лани/преклани пазарџиите не им продаваа и вербално им кажаа дека за нив повеќе нема место меѓу народот и дека тоа е само почеток на нивното изопштување. Мислам дека едната беше Биљана Секуловска..
1ReTweets1Favorites·Details
#7
Е па баш морав да пробам
0ReTweets4Favorites·Details
#8
Kolku momentalno pieme topol čaj vo tišina.....
0ReTweets4Favorites·Details
#9
Добро утро пичка ви ќорава
1ReTweets0Favorites·Details