TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#92
Ристановски без Награда? Чоекот е маестро и гение за 99 % од уметнициве шо продефилираа...
10ReTweets32Favorites·Details
#93
Малку ко невкусно да беше банализирањето на 27 април. #ЗлатнаБубамара
7ReTweets25Favorites·Details
#94
Признале или не,
Денот нѝ почнува и нѝ завршува на сите нас со сите нас овде, "зависни" сме едни од други, тука сме секако секој по своја слободна волја, па вие пак сакајте се или мразете се, изборот е секако ваш.
6ReTweets19Favorites·Details
#95
Не би ме зачудило ако добие награда и Лазар Станковски за најупорен твитерџија со 42 профили #ЗлатнаБубамара
10ReTweets38Favorites·Details
#96
Овоооој кој и да е, поженствен од мене алал да му е. Мислам В А У #ЗлатнаБубамара
6ReTweets31Favorites·Details
#97
На Канал 5 гледам само #ЗлатнаБубамара
На Телма гледам само вести
На МТВ гледам Ракомет и фудбал кога игра Македонија
На сител гледам ... Не благодарам, тоа се уште не гледам ..
7ReTweets27Favorites·Details
#98
Тино, ми се отпи ракија тибам подпросечниот.
11ReTweets61Favorites·Details
#100
Опишете ја #ЗлатнаБубамара у една слика?
Јас: https://t.co/VFizSJsiAD
18ReTweets44Favorites·Details