TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#21
Не ја сфаќам потребата од тоа да напушташ една личност и повторно да ѝ се враќаш на истата. А уште повеќе не ја сфаќам личноста што дозволува да биде манипулирана на тој начин
5ReTweets24Favorites·Details
#22
Зошто мачињата се парат во доги? #ПрашањеКоеМеМачи
5ReTweets15Favorites·Details
#23
Две реченици од некого можат да напраат да се преиспитувам две недели.
5ReTweets12Favorites·Details
#24
Тоа се тие слободни, демократски идеологии кон кои се стремиме #ФакОф https://t.co/ACetYdIJwu
7ReTweets8Favorites·Details
#25
Безданочна Република Македонија. How about that?
6ReTweets16Favorites·Details
#26
Bijelo Dugme Pristao sam biću sve što hoće https://t.co/eysurdaVZ8
5ReTweets21Favorites·Details
#27
Владо Јаневски ти е доказ дека 30 години се живее со СИДА, а политичарите дека се стануе богат без мозок.

-Првото е дезинформација.
6ReTweets22Favorites·Details
#28
Допри ме случајно
5ReTweets13Favorites·Details
#29
Мало невнимание ја сјеба платата
5ReTweets11Favorites·Details
#30
Ова е таа битна разлика помеѓу градоначалниците на #вмро и #сдсш
И нема да се смени.Никогаш. https://t.co/mAyBhpjrpP
9ReTweets19Favorites·Details