TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#31
Со @thajoker_MK сме онака на малку рокче ...
Линда во рок издание подобра од оргиналот.мп4 https://t.co/fdiH8FO933
10ReTweets13Favorites·Details
#32
Идеме сега сите јако!!!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎
https://t.co/jKeSq698d6
12ReTweets14Favorites·Details
#33
Значаjно културно наследство-заштитено добро;Стара болница во с.Ростуше,изградена 1929 год. од кралот Александар,во време на Кралството Jугославиjа https://t.co/xZCwMBM69N
14ReTweets43Favorites·Details
#34
Царината запленила цигари, лекови, козметика, девизи, фалсификати...само белото не може да го заплени шо го има и по кафани за шопска и ракија, шмркаат и тие цигара шо не знаат да држат па гужва пред вециња со чучавци...мода за сељачишта
5ReTweets16Favorites·Details
#35
Фиромјаните загрижени за тоа што фејсбук им ги зимал информациите.

Ама признајте дека ви беше убаво да дознаете која цицка на Цеца сте така?
9ReTweets23Favorites·Details
#36
Ако некој игра за да те изгуби, остави го нека победи.
15ReTweets32Favorites·Details
#37
Учениците од ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски” ми направија најдобар сендвич.

Да ја поддржиме инклузијата на деца кои имаат потенцијал да бидат идни работници во угостителскиот сектор! https://t.co/b2Xj0bWkcg
12ReTweets33Favorites·Details
#38
Здраво @ILovePrespa. Во околината на Ресен кај с. Наколец се пронајдени дрвени бродови стари 4000 год. Жал ми е што имам само мала фотографија за волку големо културно наследство кое скапува во приземјето на Сарајот на Нијази-бег #ILovePrespa #WWWD2018 #heritage #Macedonia https://t.co/N3rvjMA4pw
9ReTweets13Favorites·Details
#40
Пролет. Нема ништо поубаво.

😍 https://t.co/n9ab0vABPN
8ReTweets47Favorites·Details