TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#41
Прва смена утре... https://t.co/5GFGxH7VG5
3ReTweets9Favorites·Details
#42
Додека нашите попови сисаат на Бугарија, Грчките јасно застануваат во борбата против нас.
Значи се бориме против домашни и странски волци. И да, во право сме, ќе издржиме, ама мора домашните гоВна шо побрзо да ги пуштиме у канализацијата на историјата.
Таа работа мораме сами. https://t.co/0ObnHYvwmD
16ReTweets28Favorites·Details
#43
Јас: Вечер не пијам
Друштвото: https://t.co/TVZeg50hx6
14ReTweets45Favorites·Details
#44
У секоја репрезентација има по еден играч шо има ретардирано братче, кај нас Филип Лазаров у Шпанија Даниел Дујшебаев
3ReTweets24Favorites·Details
#45
Најдете си некоја шо ќе и фалите коа и се гушка, а не коа треба да се плати сметката
7ReTweets31Favorites·Details
#47
И така се наведна и нежно ми шепна - што ќе пиеш ти ќе пијам и јас.
И земав ја отворив ќесата од Зегин
6ReTweets32Favorites·Details
#48
Учиме од победи, учиме и од порази ... Сепак сме горди на вас 💖💖💖🇲🇰🇲🇰🇲🇰
13ReTweets48Favorites·Details
#49
Како се чудите на вмровските глупости вечерва ко да не знаевте дека се амеби досеа
4ReTweets11Favorites·Details
#50
Ќе ми плаќаш ли алиментација за детево на Симс што ми го направи?
8ReTweets47Favorites·Details