TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#51
Ништо не се случува одеднаш. Потребни се најчесто години.
А ние па ограничени какви што сме судиме по моментални настани.
4ReTweets5Favorites·Details
#52
Не можам. Ми се изморија веќе прстиве од гледање преку нив.
4ReTweets5Favorites·Details
#53
Скопјанчиња мои, еве вака се брани државата. "Провинцијалците" се поголеми граѓани од вас. Прилепчани. Респект 👏👏👏
https://t.co/VUeYVUbXBf
3ReTweets8Favorites·Details
#54
Еве во влезот од зградата еден тип се вакцинира. Браво !!!
3ReTweets8Favorites·Details
#55
Талат Џафери не треба да бара од Иванов потпис, треба да го повлече и својот доколку има намера да не предизвика нов хаос во државата...
3ReTweets8Favorites·Details
#56
Девојко што јадеше?
-Бурек зашто?
Па ти светат брковите.
2ReTweets11Favorites·Details
#57
Не си ти автобус па да те бркам секој ден.
3ReTweets7Favorites·Details
#58
Јаки се овие на #ТопТема
Едниот професор на Тетовскиот Универзитет, другиот на Штипскиот...
Двајцата правници. Едниот ги толкува Законите и Уставот според неговите гледишта, другиот според неговите. Една држава две различни права и правни толкувања
аххххх че се пукам
2ReTweets10Favorites·Details
#59
Да беше Елон Маск фин да го лансира Заев во вселена ќе завршеше убава работа edno inter planetarno opsestvo za site
2ReTweets10Favorites·Details
#60
Премиерот @Zoran_Zaev како очув на нацијата да даде пример и да ја прати Ева на интензивен кур по шиптарски.
2ReTweets10Favorites·Details