TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#61
Another one bites the dust!

Во Златна Книга еден споменик помалку https://t.co/OF28qktVPv
5ReTweets15Favorites·Details
#62
кај сте влијателни https://t.co/vNYjdFAjxl
8ReTweets58Favorites·Details
#64
Парите, воениот рок и провинцијалците треба да се вратат назад!
5ReTweets22Favorites·Details
#65
Еве ги фамозните тикети кои вчера во Прилеп ја донесоа најголемата добивка во историјата на обложувањето на Балканот - 565.000 евра. https://t.co/vRYqnJPyld
8ReTweets12Favorites·Details
#66
Разбудете ме кога ќе го отстранат споменикот на учк со дел од запленет тенк на АРМ
5ReTweets10Favorites·Details
#67
кој се дружел вчера со меркел https://t.co/lzIXP8MXdK
6ReTweets46Favorites·Details
#68
Некој од граЏаните рече на твитер само сме хејтале па не сме твитале за љубов.
Еве твит @mila_carovska педофилијата е љубов луѓенца #Шиндре #Силување #ОставкаМила
https://t.co/iM4PjvZmOU
17ReTweets18Favorites·Details
#69
Тоа папки...фолдери...
се ќе си избришеме...и рефреш ќе удриме...
ама со мозоциве шу праиме...
од таму како мисли да избришеме...слики да искинеме...чувства во ѓубре да фрлиме...
11ReTweets22Favorites·Details
#70
Гледав дебатна емисија во која еден професор рече дека младите од Македонија ја напуштаат земјата без чувство дека напуштаат нешто свое. И тоа е многу жално.
5ReTweets22Favorites·Details