TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#2
Гените, пренаталниот период и првите три до пет години од нашиот живот - е, од ова си патиме... 😉
73ReTweets134Favorites·Details
#3
И на крајот од денот најбитно е да си легнеш со чиста совест
53ReTweets143Favorites·Details
#4
Татко љут на сина: Како га направи таквога?! Жено доваѓај овамо ќе га преправљам!
61ReTweets113Favorites·Details
#5
18:15h Германија - МАКЕДОНИЈА

Погоди колку голови ќе даде МАКЕДОНИЈА на натпреварот?

Типувај еднаш, РТ еднаш и заследи нè.

Првите 5 кои ќе погодат ќе добијат ваучер од 200 денари https://t.co/AlHJw4hQ2l
73ReTweets41Favorites·Details
#6
„Да се живее е најреткото нешто во светот. Повеќето луѓе само постојат.“
76ReTweets113Favorites·Details
#7
Дечки би ве замолил за помош, само 2 минути се потребни. Ако сакате пополнете ја анкетава, и треба на сестра ми за магистерска. Може и РТ. Фала ♡
https://t.co/YIytPdGckZ
27ReTweets12Favorites·Details
#8
Вчера - 15.01 во период од 20ч-11ч е украдено југо 55, црвена(бордо) боја, таблица SK-876-BN од пред рибниот ресторан Крез Мак на Комаров во Острово. Ако случајно го видите контактирајте ги Ангел 070 691 581 и Виолета 078 202 035.

РТ пожелен.
58ReTweets7Favorites·Details
#9
Некој да не бара Java девелопер? Почетно ниво, со завршен курс во Семос и со Oracle Certified Associate диплома?

РТ би било добро :)
46ReTweets7Favorites·Details
#10
Дечки,замолувам Рт за Агата.
6 месеци, мала по раст,мини лабрадорче е. Редовно вакцинирана.
Само се бара фамилија која ќе и подари љубов. https://t.co/MEmBBddHek
53ReTweets25Favorites·Details