TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#1
Не можам да престанам да го гледам 😂😂😂 https://t.co/XJtbfmaigR
432ReTweets1077Favorites·Details
#2
вака така интересно проектче направивме
https://t.co/HMjcMjNysw
83ReTweets185Favorites·Details
#3
Почит кон сите. Страв ни од кого. И глеј си ја работата.
112ReTweets179Favorites·Details
#4
Зголемување на старосна граница за пензија. https://t.co/fKZmcUB3bk
77ReTweets232Favorites·Details
#5
Пробавме и беспари, ама не бива.
61ReTweets96Favorites·Details
#6
Луѓето кои се доволно луди да мислат дека можат да го променат светот, се тие кои и го прават тоа. Rob Siltanen
67ReTweets108Favorites·Details
#7
Кога веќе, мислите имаат толку силно дејство, тогаш иднината започнува со следната мисла што ќе ја прифатиме.
72ReTweets105Favorites·Details
#8
Ај филмови што ми правите ќе ве разбирам, но со серииве претерувате.
47ReTweets93Favorites·Details
#9
Значи дечки, еднаш засекогаш: не може добар човек да пати; тој секогаш ќе го има мирот што злобниот го нема ниту во својата најголема ‘среќа’.
фала, пријатно
54ReTweets110Favorites·Details
#10
Идеш да подигнеш извод. Пишува работно време од 7, во 8:30 уште нема никој на шалтер. Оваа администрација треба да ја плаќаме? Овие не сакате да ги избркате од работа? Да ги чуваме за туршија ако не.
58ReTweets173Favorites·Details