TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#91
Џабе ви е никој нема да твита за ова. https://t.co/DRSLw4O2CP
11ReTweets13Favorites·Details
#93
Си купив сина четкичка за заби, само да седи до мојата розова, за да не се чувствувам осамено во куќава кога ќе станам да мочам во 3:45 сабајле.
15ReTweets106Favorites·Details
#94
Срцето секогаш чука за личноста што ја сакаме, за љубовта....❤️ https://t.co/mAuRCKjOKH
17ReTweets59Favorites·Details
#95
3:00am VS 14:00pm - Во ист ден!!!
#ЗаЖивот т.е за соживот
#ПичкиПредавнички https://t.co/ofp08WQtiU
32ReTweets56Favorites·Details
#96
Три вида на девојки:
-За викенд.
-За секој ден.
-По потреба.
18ReTweets65Favorites·Details
#97
“Христијан Мицковски изјави” https://t.co/2pG3fSAvaR
5ReTweets15Favorites·Details
#98
Вистинската љубов се познава од далеку.
14ReTweets36Favorites·Details
#99
Парите, воениот рок и провинцијалците треба да се вратат назад!
12ReTweets45Favorites·Details
#100
А двоглавиот орел на Бит пазар и оној у Скопје Север? https://t.co/vT4SHVsCc3
28ReTweets51Favorites·Details