TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#11
Ќе ја видиш некогаш тагата во нечии очи... па ќе те заболи повеќе од твојата...
55ReTweets121Favorites·Details
#12
Креваш ѕидови од сомнеж...
Па некој ќе се појави...и ќе ги сруши со бакнеж.
45ReTweets100Favorites·Details
#13
Сакам непредвидливи момци
- https://t.co/ikebbOCpgl
53ReTweets161Favorites·Details
#14
Фати си дечко/девојка и заборави на целиот свет. Нема потреба ниту со родителите да зборуваш.
40ReTweets101Favorites·Details
#15
Леле! Бујар ја донел одлуката како Европеец, а не како Албанец...ааа па што не рече порано, еве сега одма се мења перспективата. Нема да ти бараме оставка како Албанец, туку како Европеец.
52ReTweets120Favorites·Details
#16
Срце ми се кине веќе, секој ден болни бебенца, деца, и ваква солза од девојче да молат за помош. Ајде сите еден РТ за оваа убавица, а на вас избраници што кркате апанажи и патни трошкови ко да одете на месечината све живо да ви се изнаебам! На лекови да ги фрлите и вие! https://t.co/e6CTmxHRtt
36ReTweets9Favorites·Details
#17
Абе они на Битпазар не можат петардите за Нова година да им ги земат, ќе го санкционирале Бујар Османи. Седи не ме радуј.
41ReTweets133Favorites·Details
#18
Некои личности никогаш нема да сфатат колку некој бил добар со нив.
38ReTweets75Favorites·Details
#19
РТ ако сакате да го гледате Црн пантер во Милениум и не заборавајте да нѐ заследите #МиСеОдиВоКино https://t.co/d7uEEDa3BY https://t.co/ln9V0GrG3G
37ReTweets27Favorites·Details
#20
Абе не бев толку пијан не заебавај.
- Брат, ја праша девојка ти дали е слободна..
41ReTweets78Favorites·Details