TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#21
Snowy weather, but warm welcome to Macedonia for President @JunckerEU, at the start of his historic Balkan tour. We have an opportunity to achieve joint success this year, and this unique visit is a great encouragement. https://t.co/bwqCvwfdm2
36ReTweets135Favorites·Details
#22
Мајката: "Кое копче е за исклучување?"
Ќерката: "Off мори мајко."
38ReTweets132Favorites·Details
#23
Не прави навика од него, ќе ти фали.
24ReTweets45Favorites·Details
#24
Вадете круните, ставајте шубарите.
28ReTweets73Favorites·Details
#25
Mom story... 😍 https://t.co/oMq7aq1J0Z
34ReTweets103Favorites·Details
#26
Како се викаш?
- Ана.
Скратено од?
- тазе депилирАна 😂
28ReTweets105Favorites·Details
#27
Не можам сега во гужва сум, ги импресионирам моите виртуелни пријателчиња, ќе те барам покасно.
24ReTweets58Favorites·Details
#28
Колку ни ја имаат упростено азбуката (од глаголица во кирилица) и пак сме непара писмени :))
на пр: https://t.co/JOum1ookWu
24ReTweets43Favorites·Details
#29
Кој тоа ги изненади македонија пат?
Дали ни е ова последниот снег како фиром?
Дали жолтиот снег се јаде?
Останете со нас по рекламите https://t.co/wllkCvZrrG
31ReTweets124Favorites·Details
#30
Додека вие се занимавате со гаќите на Ивона, #животот дојде за мафијашите.....
#ДоброУтро
* Креирај хаос, за криминалот да помине незабележано - кога прашината ќе легне, ти веќе ќе си богат....
#ItsAllAboutTheMoney https://t.co/NkHzRd3w65
48ReTweets61Favorites·Details