TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#52
Ни Рим не бил изграден во еден ден. Диши. Разбра, диши!
26ReTweets64Favorites·Details
#53
"Кај се да го тргнат споменикот на учк" - кој си ти да кажуваш шо да прават во друга држава?
18ReTweets55Favorites·Details
#54
23ReTweets56Favorites·Details
#55
Како возат тие што викаат mmm kafence :)) https://t.co/ylDJr6z2YZ
26ReTweets98Favorites·Details
#56
Колку им се радувам на луѓето кои зборуваат со своите дела, а не со својата уста 🤐🤫👐👍
24ReTweets47Favorites·Details
#57
... има сонца, ќе го стопат сиот лед од тебе...
и тогаш ќе видиш...
сепак, таму имало душа... обична...
како и секоја друга... https://t.co/dGvUD4Sw3H
19ReTweets42Favorites·Details
#58
Боли кога гледаш тага во очи кои ти значат сѐ.
21ReTweets50Favorites·Details
#60
Абе фино што го тргнаа Ќосето, него судиите од тефтерчето кога?
25ReTweets85Favorites·Details