TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#1
Купиии миии whiskassss!! https://t.co/CNUZTCzVtf
194ReTweets894Favorites·Details
#2
Фото на денот. https://t.co/gpbuEspQnu
165ReTweets514Favorites·Details
#3
Не, СДСМ. Не ви треба време. Врска немате што правите! Немате ни краткорочни планови, а не визија! Немате кадри, ни намера да ги најдете! За 11 години требаше да имате решенија за секој проклет проблем, со детален опис во чекори!
161ReTweets437Favorites·Details
#4
Тунтев:" Патните трошоци сме ги наплатиле бидејќи тие реално ни следуваат". Хмм значи сега на Бона Силванова треба да и се извиниме што ја хејтавме а СЈО да ја запре постапката. Ало музика!!! Доаѓање и враќање од работа НЕ Е СЛУЖБЕН ПАТ!!!!
144ReTweets438Favorites·Details
#5
Биди корисна. Додека чекаш да ти пише - магистрирај.
123ReTweets410Favorites·Details
#6
Дарио добил 9.000 евра за продукција на две песни. јас завчера од одделот за наука при мон добив прашање што се тоа научни дата бази и што ќе ми е пристап до нив.
119ReTweets304Favorites·Details
#7
Победничкото селфи, традиционално! #СоСрцеЗаМакедонија #ЕП2018 https://t.co/LoFURMwV7a
107ReTweets331Favorites·Details
#8
Сега со двојазичноста конечно ќе може да се збори и македонски во Чаир.
103ReTweets340Favorites·Details
#9
Предлог закон:
Посебен шалтер за тие што се само да прашаат.
120ReTweets288Favorites·Details
#10
Македонските предавници!
Семката да ви се сотре, ја дадовте курбан државата! Аир да не видите сите ди еден!
#двојазичност https://t.co/7V57nfqIEf
133ReTweets227Favorites·Details