TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#91
Не е страшно да си сингл.
Страшно е да си во врска во која ќе чувствуваш синџири и катанци на себе!
77ReTweets165Favorites·Details
#92
"Големи и мали" со Диме Такси на улица Караорманска,"Дајте Музика" со слатката Сара и дебелкото Трајче,"Чук Чук Стојанче" со нашите легенди,"Белото циганче" со Баба Мулон и Таруно,"Бушава Азбука" која научи многу деца меѓу кои и мене.Е тогаш имаше детски серии,денес нема ништо. https://t.co/6xHTnIScYm
71ReTweets182Favorites·Details
#93
Секој успех има своја цена - која мора да се плати.
86ReTweets135Favorites·Details
#94
И после 3 години, да ми ѕвониш у 3 факинг сабајле, ќе ти кренам пичка ти матер.
65ReTweets198Favorites·Details
#95
Ќе им ја најдам фирмата и ќе им ја запалам! https://t.co/H7joMHGuol
48ReTweets248Favorites·Details
#96
#ОнаКога си труп по математика. https://t.co/EdmXrMC5NP
76ReTweets163Favorites·Details
#97
Сакам типот од Храна и Вино да ми повторува на увце “пандишпан” дур не заспијам.
58ReTweets216Favorites·Details
#98
#99
Денес и платив ручек на колешка зошто го заборавила новчаникот, ми се заблагодари 10 пати и 5 пати ми рече дека утре ќе ми ги врати парите и ми падна жал зошто во такви ситуации препознаваш колку човек не е навикнат некој да направи нешто за него или да му помогне иако е ситница.
39ReTweets272Favorites·Details
#100
Абе ако треба и ќе ти врзе шамар, за да те врати во реалноста...без лигавење и тапкање по рамо, такви се вистинските пријатели.
74ReTweets166Favorites·Details