TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#21
Најисплатливи бизниси во Македонија се:
-Кафана
-Казино
-Кладилница
-Аптека
-Погребално.
104ReTweets272Favorites·Details
#22
Камај е за пички. Ја идам по телевизии... и тоа режимски 😎 https://t.co/vDJCNaEyWu
74ReTweets362Favorites·Details
#23
„Не обвинувај никого. Не очекувај ништо. Прави нешто.“
122ReTweets215Favorites·Details
#24
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Целата вистина за срањата во македонската политика во една реченица. https://t.co/WuJ1TQ4X8v
113ReTweets241Favorites·Details
#25
Со овој гиф турците комотно можат да направат серија од 450 епизоди https://t.co/Erf5HVbJax
105ReTweets242Favorites·Details
#26
ОСТАНАВМЕ БЕЗ МЛАДИ ЛЕКАРИ!!!!

* те тера да студираш 6 години
* да правиш дипломска
* да стажираш уште 6 месеци без пари
* да чекаш лиценца уште месец дена
* работиш кај приватен матичен за 13 илјади
* нема место во државни болници иако крекаат дека НЕМА КАДАР!!!
101ReTweets251Favorites·Details
#27
Се навикнуваш во животот да одиш сам, па кога некој ќе ти пружи рака се браниш ко да ќе те зашамара.
111ReTweets215Favorites·Details
#28
„Секој нека си чисти пред својата врата и сиот свет ќе биде чист.“
116ReTweets190Favorites·Details
#29
Не сите ја доживуваме исто, едната и иста реалност.
113ReTweets195Favorites·Details
#30
Ретки се оние кои можат објективно и без осуда да го согледаат човекот.
112ReTweets197Favorites·Details