TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#51
„Позитивниот став предизвикува низа реакции на позитивни мисли, настани и резултати.“
106ReTweets164Favorites·Details
#52
Водката се прави од компири,
компирите се зеленчук,
а зеленчукот е добар за вашето здравје.
89ReTweets212Favorites·Details
#53
Чисто информативно, даночењето на физички лица кои печалат добро бидејќи се добри у тоа што го работат, нема да го смени мизерниот живот на сиромасите. Само ќе потполни дупка за платите на преоптоварената администрација која не работи ништо. Збогум.
84ReTweets226Favorites·Details
#54
Од „тоа е твој проблем - што ме интересира мене“, највише си патиме.
103ReTweets166Favorites·Details
#55
„Илјадници гении живеат и умираат неоткриени – или од самите себе или од другите.“
101ReTweets169Favorites·Details
#56
„Интелигенцијата не е да не се прават грешки, туку бргу да се увидат и да се претворат во добро.“
100ReTweets172Favorites·Details
#57
Став е состојба на умот. Емоционалната, интелектуалната и духовната зрелост на умот се својства на човек со став.
102ReTweets166Favorites·Details
#58
во Велес крстот ќе го фрла Трамп
89ReTweets202Favorites·Details
#59
Скандинавија 2018 се преминува на електрични возила
Балкан 2018 се палат знамиња
81ReTweets224Favorites·Details
#60
“Кој не ја сака слободата и вистината, може да стане моќен човек, но голем – никогаш.”
102ReTweets158Favorites·Details