TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#61
„Видот на говор кај некој човек го навестува видот на дејството што тој ќе го преземе.“
95ReTweets145Favorites·Details
#62
Затајување данок и перење пари, 2 години условно.
Нашето судство охрабрува прекршување закони, драги мои.
Сите ние, што работиме чесно, сме само идиоти.
79ReTweets189Favorites·Details
#63
Се поскапе, само чорапите од 3 за 100 рипнаа на 5 за 100.
79ReTweets188Favorites·Details
#64
„Изврши си ја должноста што е пред тебе и ќе ти стане појасно што е следно што треба да правиш.“
91ReTweets150Favorites·Details
#65
„Вистината не е тоа што ние сакаме да е; таа е тоа што е; и или ќе се потпреме на нејзината моќ или ќе живееме во лага.“
93ReTweets144Favorites·Details
#66
Жениве запнале да се врати воениот рок.

Абе гледајте таму да не ја забранат пудрата, 80% од вас од дома нема да испаѓаат !!!
65ReTweets227Favorites·Details
#67
Од државава не би се иселил толку ради финансиски причини колку што би се иселил ради простата маса и менталитет што преовладува
71ReTweets206Favorites·Details
#68
Силувани девојчиња во 25 мај, па и препродавани како стока да се. Не знам каде да се обратам, не знам дали некогаш ќе се сменат работите во оваа држава, во дом за деца, таму каде што треба да им помогнат.. таму пекол гледаат.. Ама не, ние името не го даваме и на Ивона данокот..
80ReTweets178Favorites·Details
#69
Зголемување на старосна граница за пензија. https://t.co/fKZmcUB3bk
72ReTweets199Favorites·Details
#70
- Ало?
~ Добар ден, се јавуваме од НЛБ тутунска банка да..-Ми го простите кредитот? Ееее знаев дека има добра душа и во вас.
~ ...
70ReTweets205Favorites·Details