TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#81
Пред да ја префрлиш вината на друг, кажи што направи.
85ReTweets156Favorites·Details
#82
Повторно се бавиме со споредното и полесното.. на Ивона и Латас најмал грев им се украдените пари.. тоа се луѓе коа сееја омраза, лаги, гнев, насилство, примитивизам, одржаваа режим, правдаа нанесена смрт и нарачани апсења, не уназадија 50 години.. збори ми пак за даноци и фирми.
65ReTweets216Favorites·Details
#83
Кога веќе, мислите имаат толку силно дејство, тогаш иднината започнува со следната мисла што ќе ја прифатиме.
90ReTweets140Favorites·Details
#84
УСЛОВНА НЕ ТИ БЕГА НИКОЛААА
76ReTweets177Favorites·Details
#85
Јас, како сопственик на фирма, сум била осудена на една година условно за затајување данок од 40 денари. Беше книговодствена грешка.
Ама правда за сите.
77ReTweets174Favorites·Details
#86
Син ми (2ро одд.) учи како се прави бетон. Изгледа во Кембриџот се внесени листите на дефицитарни работници во ЕУ.
53ReTweets245Favorites·Details
#87
Совеста и во камен наоѓа мека перница...ако е чиста душата...

#ДоброУтро https://t.co/kj564qYfsE
69ReTweets196Favorites·Details
#88
68ReTweets196Favorites·Details
#89
Твит за тоа во какво општество живееме:
"Во денешно време срамота било да кажеш извини, крив сум, те сакам, а не било срамота да навредиш или да му наштетиш на некого".
79ReTweets160Favorites·Details
#90
Единица мерка за надеж:
-ќе биде.
75ReTweets171Favorites·Details