TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#1
Не можам да престанам да го гледам 😂😂😂 https://t.co/XJtbfmaigR
744ReTweets1979Favorites·Details
#2
Перфекционисти би лајк. https://t.co/FxNTtiV57Z
268ReTweets1924Favorites·Details
#4
Madrid con nieve siempre es un espectáculo ❄️ #NievaEnMadrid #ElMundoChachi764 #FelizLunes https://t.co/rhOQQlVHn3
448ReTweets1201Favorites·Details
#5
Твитерџии. За мое, за ваше, за наше добро и за доброто на интернетот како концепт: престанете да го разбирате твитер сериозно. Твитер е. Не е академија на науки. Не е собрание на племенските пророци. Не е учењето на Буда. Факинг рандом мисли се на рандом ликови. Олабавете.
211ReTweets693Favorites·Details
#6
Само што бевме прогласени за најдобар филм во меѓународната компетиција на фестивалот Санта Барбара - @SBIFF! https://t.co/BhcFavXT9e
194ReTweets572Favorites·Details
#7
како бе да не ги сакаш АМЦ https://t.co/GhhaQgpM6f
192ReTweets559Favorites·Details
#8
Today I became the first woman (also the first one, in general) from Macedonia that has ever started and controlled a nuclear reactor - TRIGA Mark II reactor at the Jožef Stefan Institute.

Course: Experimental reactor physics
prof: doc. dr. Luka Snoj https://t.co/Ob7UevkP4V
175ReTweets606Favorites·Details
#9
Што е следно од гинекологија... "Новороденче само ја напушти клиниката"😨
189ReTweets526Favorites·Details
#10
Отворив маркетинг агенција и официјално! Се вика Брокула.
Се бави со:
-Интернет маркетинг СВЕ
-Веб дивелопмент
-ПР, особено кризен ПР
-Медиа закуп
-Организирање настани
-Преведувачки услуги #суцки

Масовен РТ да покажеме зошто сме најјаки
За секој клиент ќе вработувам твитерџија
245ReTweets343Favorites·Details