TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#11
Грција ви е класичен пример за би-поларно пореметување. Од една страна се спреми да се колат со 80 милионска Турција за две пусти карпи во Егејско море на кои ни галеб не слетува, од друга страна се чуствуваат "загрозени" од милион и пол народ чија што војска нема пари за чизми.
178ReTweets513Favorites·Details
#12
suddenly the fandom is pregnant https://t.co/lHlfkbBQNF
98ReTweets748Favorites·Details
#13
Да викнеме некој директор на стоковна куќа во Пекинг да ни направи попис. Сигурно брзо ќе го заврши, пошто таму повеќе луѓе влагаат и излагаат дневно отколку ние што имаме жители.
148ReTweets533Favorites·Details
#14
Брзаш, бидејќи нејзините не се дома?

Во Златна Книга 7 фирми за кондоми https://t.co/uXhlc0imQB https://t.co/kE5PeYsIBX
191ReTweets399Favorites·Details
#15
Предлог до МОН за нов предмет во ГУЦ, а и на Градежен факултет: Местење на шахта во ниво на асфалт, теорија и пракса. Минимум 2 години, 4 семестри, 6 часа неделно
169ReTweets442Favorites·Details
#16
Нема соседна држава шо ни го нема запалено знамето.
168ReTweets443Favorites·Details
#17
Илон Маск најавува слетување на црвената планета во 2020, први луѓе во 2025, населба во 2030. Ние сме имале шанси за ЕУ во 2035 :)
ок е, не мора брзање, ќе се пробаме на Марс, пошироко е
171ReTweets419Favorites·Details
#18
Горномакедонец од Долнодупени.
137ReTweets494Favorites·Details
#19
Вака изгледа да си чесен човек во оваа посрана држава https://t.co/QPpJKGjKKW
152ReTweets444Favorites·Details
#20
Ивона не зела кредит, па сега да го враќа, Ивона проневерила пари и го оштетила буџетот на народот за повеќе од просечна значителна сума.

Сè освен затворска казна за нејзините криминали е потсмев за граѓанската борба за правда и искривување на истата.
174ReTweets361Favorites·Details