TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#31
Ајде другари да и помогнеме на душава кој колку можи. РТ РТ РТ .... please https://t.co/YVcazxCIdB
260ReTweets61Favorites·Details
#32
Можеме да бидеме Надмакедонија, бар нема да мора да го мењаме почетокот на химната
124ReTweets459Favorites·Details
#33
4 годишни времиња во Македонија:
- Банско
- Пролет
- Грчка
- Есен
141ReTweets383Favorites·Details
#34
Собрание - куполи и реконструкција 21M €
Управна зграда на ЈП Водовод и Канализација 21M €
Катна гаража Тодор Александров 17M €
Деловна зграда на АД ЕЛЕМ 17M €

#FalconHeavy 73M €

*сакам да кажам, ракета можевме да купиме и да ја лансираме првата тегла со ајвар во вселената
150ReTweets346Favorites·Details
#35
Оливер Спасовски не знае да игра карти...
Меша ги Поп и Џандар...
141ReTweets369Favorites·Details
#36
Во продавница за теписи:
-Имате ли некој поиздржлив теписон за во детска?
-Колку деца имате?
-Пет.
-Поарно да си асфалтирате.
135ReTweets375Favorites·Details
#37
Друштво ве молам помогнете ни да се прошири видеово во Америка и Канада

Ова е еден од проектите на Здружението Сплотени срца и наши соработници како Флоријан, со кој ќе ја оствариме нашата мисија : РЕХАБИЛИТАЦИСКИ ЦЕНТАР ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ ВО ШТИП

Благодарам од 💗 за подршката https://t.co/WcrqyzRF87
207ReTweets156Favorites·Details
#38
Син ми ме мoли дa си игрaме дoктoри, ене гo пред врaтa чекa три сaaти ...
134ReTweets365Favorites·Details
#39
Најдобро е да ги посолиме со морска сол и да ги закопаме галиите негде накај Скопска Црна Гора.. Нека тупат мозок археолози после 1000 години...
135ReTweets359Favorites·Details
#40
Зошто ни е живот и држава и пријателство, да ви се плукнам на изродите!!! Ние ќе сме биле европска држава!!?

<Возило со болно дете се пробива низ Клиничкиот центар> https://t.co/JSZxw9hFvr
181ReTweets215Favorites·Details